Χαιρετιστήρια Επιστολή από την ιταλική οικονομική κίνηση Economia Per i Cittadini

Ρώμη, Πέμπτη 30 Μαΐου 2012

Υπ’όψιν Γ.Γ. του ΕΠΑΜ κ.Δημήτρη Καζάκη και  του Υπευθύνου των Διεθνών Σχέσεων του Μετώπου κ.Λασκαράτου

Θέμα: Ευχαριστίες για την πρόσκληση στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΠΑΜ

Ο Ιταλικός Εθνικός Οργανισμός «Economia per I Cittadini” («Οικονομία για του Πολίτες») ευχαριστεί το ΕΠΑΜ για την ευγενική πρόσκληση στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο που οργάνωσε.

Θαυμάζουμε απεριόριστα όποιον ασχολείται με τον πολιτικό αγώνα για τα δικαιώματα του λαού, ανεξάρτητα από τα σύνορα όπου βρίσκεται – σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιρλανδία – και σε όλες τις χώρες όπου τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα υφίστανται επίθεση από τις παγκόσμιες και νεομερκαντιλικές ελίτ. Η εμπειρία του ΕΠΑΜ αντηχεί δυνατά στην Ευρώπη, και δείχνει τον δρόμο για την αφύπνιση της λαικής δύναμης με σκοπό την υπεράσπιση του απαλλοτρίωτου δικαιώματος για μια αξιοπρεπή ζωή, για τις σημερινές γενιές και για εκείνες που θα έλθουν.

Δυστυχώς, για λόγους έλλειψης χρόνου να οργανώσουμε την συμμετοχή μας στο Συνέδριο, ο Οργανισμός μας, μην έχοντας την δυνατότητα να αποστείλλει εκπρόσωπό μας στο Συνέδριό σας,  ματαιώνει, για την ώρα, την αποστολή εκπροσώπου αλλά την μεταθέτει για το μέλλον. Θα πρέπει λοιπόν να αρκεστούμε σε αυτήν την επιστολή που ωστόσο δεν θα μας εμποδίσει να είμαστε παρόντες με την δύναμη της καρδιάς μας και με την θέληση για αγώνα, που πάντα χαρακτήριζαν όποιον έχει ακόμη την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, σας ευχόμαστε μια εποικοδομητική έκβαση του Συνεδρίου και σας επιβεβαιώνουμε την αλληλεγγύη μας και την διαθεσιμότητά μας για μελλοντικές συνεργασίες.

Αντιστασιακοί χαιρετισμοί

Francisco La Manna

Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων EPIC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s