OXI : n uusi julistus – ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΟΧΙ

Νέα συγκέντρωση του «ΟΧΙ» την Παρασκευή στο Σύνταγμα: «Κάτω τα χέρια από την δημοκρατία»

Η μετάφραση στα Φινλανδικά από τον συμπατριώτη Γιώργο

Muutama päivä kansanäänestyksen “OXI” voiton jälkeen suunnitellaan perjantaiksi Syntagman aukiolle uusi mielenosoitus iskulauseina “Kiristystä ja Uhkailua palautetaan sekä “Näpit Irti Demokratiasta”.

Julistus on seuraava:

Sunnuntaina voitimme ja kanssamme voittivat kaikki Euroopan kansat. Voitimme me jotka viiden vuoden sisällämenetimme työmme, suljimme kauppamme, näimme lapsiemme ja ystävien lähtevän pois maasta maahanmuuttajina.

Voitimme, koska suljetut pankit eivät tuoneet pelkoa. Myös me nuoret miehet ja naiset olemme voittaneet. Otamme elämämme takaisin omiin käsiimme rakentaaksemme valoisaa huomista. Voitimme me , joille demokratia on kallein perintömme,emmekä sallineet median (TV) toteuttaa vallankaappausta maassamme. Ylpeä ja äänekäs ΟΧΙ, voitti ylivoimaisesti 61,3 prosentilla.

OXI: jotta loppuu kaikki meitä köyhdyttävät kokeilut.

OXI: Näpit irti demokratiasta

OXI: On meidän kielto, teidän kieltäymiselle, että saamme olla suvereeni kansa.

Maanantaiaamuna he teeskentelivät etteivät kuule tahtoamme. Lainaajat ja meidän politiikkomme jatkavat yhteistyötä. Tekevät paluun uusilla uhkailuilla ja kiristyksillä.

Ei kenelläkään on valtaa halveksia kansan tahtoa ja voimaa. Ne, jotka uskovat näin, mittaavat varjonsa kokonsa kanssa. He leikkivät tulella.

Vaadimme maamme sisällä olevia tahoja :TV, media ja oman edun ja hyödyn tavoittelijoita lopettamaan terrorisoinnin. Vaadimme NAI kansalta vaatineita politiikkoja kunnioittamaan OXI päätöstä ja tukemaan sitä, kuten perustuslakimme velvoittaa.

Kuulkaa te, lainajat ja muut kiristäjät:

Kansamme on tehnyt jo sopimuksen pelon ja kurjuuden kanssa. Emme pelkää enää. Marssimme eteenpäin uuden ylpeän OXI kanssa. Rakennamme meille uuden Kreikan, arvokaan Kreikan muiden Euroopan kansojen kanssa.

Kiristys ja uhkailu palautetaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s