ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

Η μεγάλη ώρα της αναμέτρησης των Ελλήνων με τους εξωτερικούς παράγοντες που απειλούν την Ελληνική Δημοκρατία και το ντόπιο δοσιλογικό πολιτικό προσωπικό είναι τώρα. Η αναμέτρηση αυτή θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών. Στις δημοκρατίες το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό και είναι δικαίωμα το οποίο έχει κατακτηθεί με θυσίες. Δεν περισσεύει καμία ψήφος. Κάθε ψήφος κατά των μνημονίων θα αποτελέσει και ένα καρφί στην σταύρωση αυτών που σε σκοτεινούς θαλάμους σχεδίασαν τον αφανισμό των Ελλήνων και τον διασυρμό της Ελλάδας.

Οι Έλληνες θα αναμετρηθούμε με τις δυνάμεις του σκότους που καραδοκούν να τεμαχίσουν και να κατασπαράξουν την Ελλάδα. Κανένας πολίτης δεν περισσεύει γιατί αυτή η μάχη είναι πολύ δύσκολη και οι δυνάμεις του κακού είναι καλά οργανωμένες και εξοπλισμένες με μέσα που καθιστούν τον αγώνα δύσκολο και άνισο αλλά συνάμα δίκαιο και ιερό.

Τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές, το θηρίο που ακούει στο όνομα διεθνής οικονομική, πολιτική και επιχειρηματική αλητεία (τραπεζίτες, πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες που αποτελούν τα συστατικά της εξουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.) δείχνει τα δόντια του και προσπαθεί για μια ακόμη φορά να τρομάξει τους Έλληνες, να τους αποπροσανατολίσει και να τους καταστήσει αδρανείς, έτσι ώστε να τους οδηγήσει σαν πρόβατα στην σφαγή. Οι Έλληνες δεν έχουμε τίποτα απολύτως να φοβηθούμε εκτός από την τυχόν επικράτηση των σκοτεινών δυνάμεων και μάλιστα με την δική μας συναίνεση που θα επέτρεπαν την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου (των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) και την οποία πρέπει πάση θυσία να αποτρέψουμε με την ψήφο μας.

Ο χορός άνοιξε (όπως πάντα άλλωστε τα τελευταία χρόνια) με τις απαράδεκτες πολιτικές παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας και τις θρασύτατες νουθεσίες των Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων προς τον ελληνικό λαό. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα και παρεμβαίνουν ωμά στην εκλογική διαδικασία φροντίζοντας να θυμίζουν στους δούλους που ακούν στο όνομα Έλληνες τις υποχρεώσεις και τις “δεσμεύσεις” τους. Τα μαύρα κοράκια και οι αιμοβόροι γύπες των Ευρωπαϊκών και των Αμερικανικών ληστοσυμμοριών, που τρομοκρατούν τον σύγχρονο κόσμο και δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες που έχουν εξαγοράσει το πολιτικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι προς μεγιστοποίηση των κερδών τους και αδιαφορώντας για τις θλιβερές συνέπειες των έργων τους σε ολόκληρες κοινωνίες, παραβλέπουν και υποβαθμίζουν το γεγονός ότι οι δεσμεύσεις της Ελλάδας είναι προϊόν δοσιλογικών κυβερνήσεων και εξαπάτησης του ελληνικού λαού, άρα άκυρες.

Ως εκ τούτου, ο ελληνικός λαός δύναται να καταγγείλει και να ακυρώσει κάθε ζημιογόνο σύμβαση (όπως τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις) που παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι συμβάσεις που είναι προϊόντα εκβιασμού και απειλών δεν υφίστανται. Επίσης, οι συμβάσεις που έγιναν δίχως την προέγκριση των Ελλήνων και είναι ζημιογόνες και καταστροφικές για την χώρα και τους πολίτες της είναι εξίσου άκυρες. Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας και κάθε κυρίαρχης χώρας (με βάση τις διεθνής συνθήκες και πρακτικές ) να καταγγέλλει και να ακυρώνει συμβάσεις που δεν είναι αποτέλεσμα ελεύθερης και αβίαστης διαπραγμάτευσης και πάντα με σκοπό το όφελος των πολιτών της χώρας. Με βάση το καταστατικό και τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. κάθε κυρίαρχο κράτος προστατεύεται από τις απαιτήσεις τρίτων οι οποίες δεν μπορούν να είναι πάνω από την ευημερία των πολιτών της κάθε χώρας. Οι όροι των δανειακών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί παράνομα (δεν έχουν επικυρωθεί από την απαραίτητη πλειοψηφία της Βουλής) είναι από μόνοι τους προκλητικοί και αποτελούν τερατουργήματα με βάση το διεθνές δίκαιο όταν για παράδειγμα η Ελλάδα παραιτείται μονομερώς από το δικαίωμά της να καταγγείλει τις συμβάσεις αυτές και να προσφύγει σε οποιαδήποτε αρχή αν θεωρήσει ότι αδικείται! Τραγικά πράγματα….

Ο Ο.Η.Ε. στο πρόσφατο ψήφισμά του πριν από λίγες ημέρες(η Ελλάδα απείχε από το ψήφισμα!!! και το γεγονός έχει αποσιωπηθεί από τα Μ.Μ.Ε.) αναγνωρίζει ως κυριαρχικό δικαίωμα κάθε ανεξάρτητου κράτους «…να χαράσσει τη μακροοικονομική του πολιτική, συμπεριλαμβανομένης και της αναδιάρθρωσης του χρέους του». Οι δοσίλογοι πολιτικοί της Ελλάδας που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών έδωσαν εντολή (κατά παράβαση των καθηκόντων τους που είναι η εκπροσώπηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού) στην αντιπροσωπία μας στα Ηνωμένα Έθνη να απέχει από την ψηφοφορία για το σοβαρό αυτό θέμα σαν να μην αφορά την Ελλάδα το ζήτημα αυτό. Σαν μια πρώτη αντίδραση οι Έλληνες πρέπει να “μαυρίσουν” τα μνημονιακά κόμματα και σε δεύτερη φάση πρέπει να ζητήσουμε να απολογηθούν για την ανήθικη συμπεριφορά τους που προσεγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας.

Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να καταγγείλει μονομερώς το χρέος ως παράνομο και επονείδιστο και να αρνηθεί την πληρωμή του. Τοκοχρεολύσια που η αποπληρωμή τους υπερβαίνει το αρχικό δάνειο πολλαπλάσια είναι προϊόντα τοκογλυφίας και δεν υφίστανται. Η Ελλάδα με την πράξη της καταγγελίας του χρέους δεν θα κάνει τίποτα άλλο από αυτό που έχουν πράξει δεκάδες χώρες στο παρελθόν για να απεγκλωβιστούν από τα νύχια των τοκογλύφων και δεν πρόκειται να θίξουν το γόητρο της χώρας. Αντίθετα θα αποκαταστήσει η Ελλάδα την θέση της στην διεθνή σκηνή και θα στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το Ελληνικό Κράτος είναι κυρίαρχο. Αυτοί που δίκαια έχουν να χάσουν από την άρνηση της πληρωμής του παράνομου χρέους είναι οι κάθε λογής τοκογλύφοι που έχουν κερδοσκοπήσει σε βάρος της Ελλάδας και εις βάρος του ελληνικού λαού στον οποίο θέλουν να φορτώσουν το λογαριασμό των παράνομων και εκβιαστικών δανείων που οι ίδιοι καρπώθηκαν. Το όχι στα μνημονιακά κόμματα είναι η αρχή του κουβαριού για να ξεφύγει η Ελλάδα από τα αρπαχτικά που απειλούν να την κατασπαράξουν. Είναι πράξη ύψιστης ευθύνης για τους Έλληνες που για μία ακόμη φορά καλούμαστε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας.

Την σκυτάλη από τους ξένους επικυρίαρχους πήραν τα εκτελεστικά τους όργανα στο εσωτερικό της χώρας που παίζουν το ρόλο της κερκόπορτας. Οι πρόθυμοι των ξένων αφεντικών δεν είναι άλλοι από τα Μ.Μ.Ε. (και τους γνωστούς καναλάρχες που έχουν καταληστεύσει την Ελλάδα) που έχουν εξελιχτεί σε τέταρτη εξουσία και δεν μπορεί κανένας να τους απειλήσει. Εκτός βέβαια από τον ελληνικό λαό που πρέπει με αφετηρία τις ερχόμενες εκλογές να αναλάβει να καθαρίσει την κόπρο των επαγγελματιών της παραπληροφόρησης. Τα δημοσιογραφάκια της διαπλοκής και της οργανωμένης παραπληροφόρησης έχουν κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (οι περισσότεροι από αυτούς στερούνται τίτλου εκπαίδευσης) στην διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο κατά εντολή των σκοτεινών κέντρων των ξένων μυστικών υπηρεσιών (των οποίων είναι λακέδες)και των διεθνών οργανισμών που κόπτονται για το καλό μας. Η ψυχολογική βία που ασκούν στους ακροατές και τους τηλεθεατές θα έπρεπε να είναι αντικείμενο και αφορμή διώξεων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και των επαγγελματιών της διαπλοκής τους που ακούν στο όνομα των “δημοσιογράφων” από την Δικαιοσύνη.

Το σκυλολόι της μιντιακής μαφίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας, έχει παραβιάσει κατά εξακολούθηση τα ανθρώπινα δικαιώματα και κινείται στα όρια του ποινικού δικαίου. Η προκλητική απουσία της Δικαιοσύνης που ως θεματοφύλακας των ηθικών αξιών και υπερασπιστής του Συνταγματικού Δικαίου και του νομικού πολιτισμού θα έπρεπε να αναζητήσει και να αποδώσει ευθύνες στους παραβάτες, έχει αποθρασύνει τους αυτοχριζόμενους δημοσιογράφους (δηλαδή τους λακέδες, χαφιέδες και τους πρακτορίσκους ξένων και ντόπιων συμφερόντων) που ακάθεκτοι και χωρίς κανένα ίχνος τσίπας τρομοκρατούν τους πολίτες, ψεύδονται ασύστολα και παραπληροφορούν δόλια με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ύποπτων κέντρων εξουσίας τα οποία εκπροσωπούν.

Η μιντιακή κόπρος πλαισιώνεται από “ειδικούς”, από καθηγητάδες της πεντάρας (σε άλλες χώρες το γιαούρτωμα θα ήταν φυσικό επακόλουθο της ανύπαρκτης επιστημοσύνης τους και που παρά ταύτα η χώρα μας τους εμπιστεύτηκε Πανεπιστημιακές έδρες!) και από εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αυτοί οι τελευταίοι έχουν ξεπεράσει σε οικονομικές γνώσεις ακόμη και τους καθηγητάδες των οικονομικών και μας προτρέπουν να διατηρήσουμε το καθεστώς της ανομίας στην χώρα και της οικονομικής ασφυξίας που θα αποδομήσει την Ελληνική Δημοκρατία. Μας προτείνουν να παραμείνουμε στο καθεστώς των μνημονίων και της απόλυτης οικονομικής καταστροφής που συνεπάγεται το Ευρώ για να διατηρήσουν τα προνόμια (έτσι τουλάχιστον τους έχουν υποσχεθεί οι εντολείς τους) τους. Είναι υπέρμαχοι του καθεστώτος που τους εξέθρεψε, τους ανέδειξε (παρά το ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι τραγικές μετριότητες) και τους επέτρεψε να αποκτήσουν πλούτο που ποτέ δεν φορολογήθηκε με τις ευλογίες των αφεντικών που τους είχαν στην δούλεψή τους.

Ο κατάλογος των “διάσημων” μετριοτήτων είναι μεγάλος και μπορεί κανείς να δαπανήσει πολύτιμη ενέργεια μόνο και μόνο για να τους καταγράψει. Η άποψη ότι οι όποιες ονομαστικές αναφορές και οι καταγγελίες ενάντια στους μαϊντανούς των Μ.Μ.Ε. τους προσφέρουν δημοσιότητα και τους βοηθούν αντί να τους αποδομούν είναι η μία πλευρά. Η αντίθετη άποψη είναι αυτή που υπερασπίζεται την καταγγελτική τακτική και υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία η οποία δύναται να αποδομήσει το προφίλ των επίδοξων προφητών, που εκμεταλλευόμενοι το βήμα που τους έχουν δώσει τα αφεντικά τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν την κοινή γνώμη στην κατεύθυνση που επιθυμούν.

Η καταγγελία είναι το μόνο μέσο που έχει ο ενεργός πολίτης που δεν προσπερνάει τα τεκταινόμενα σαν φυσικό αποτέλεσμα. Η δημόσια καταγγελία των ερπετών θα βοηθήσει την κοινωνία να ξεχωρίσει τους έντιμους από τους πληρωμένους λακέδες. Στα πλαίσια αυτά θα ήταν παράλειψη η μη αναφορά στον κ. Λάκη Λαζόπουλο που από κωμικός (και μάλιστα αντιμνημονιακός και αντισυμβατικός-όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν) μεταλλάχτηκε σε πολιτικό αναλυτή με τέτοιο ζήλο και θράσος που θα ζήλευαν και αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί. Προσβάλλοντας με τον χειρότερο τρόπο το ακροατήριό του, ξεπέρασε τον ρόλο του πολιτικού αναλυτή και από “επαναστάτης” της σκηνής μεταμορφώθηκε σε πολιτικό σύμβουλο που ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε και παρότρυνε τους τηλεθεατές του να υποστηρίξουν συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα (τον ΣΥΡΙΖΑ…) στις ερχόμενες εκλογές! Θα ήταν εντιμότερο από μέρους του να ενημερώσει τους τηλεθεατές του ότι η συγκεκριμένη παράσταση που βγήκε στον αέρα πέντε μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές (?) αποτελούσε μέρος πολιτικής διαφήμισης (πολιτικής προπαγάνδας). Η λέξη αίσχος δεν μπορεί να αποτυπώσει την αηδία για τον συγκεκριμένο τσαρλατάνο που προσβάλει με την συμπεριφορά του τον καλλιτεχνικό χώρο που υποτίθεται ότι υπηρετεί και εκπροσωπεί.

Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι. Μην τους φοβάσαι γιατί είναι ανήμποροι μπροστά στο λαϊκό τσουνάμι που θα τους “πνίξει”. Με την αντιμνημονιακή ψήφο θα μπουν στο πολιτικό περιθώριο έως να έλθει η ώρα για να καθίσουν στο σκαμνί όλοι όσοι υπέγραψαν παραίτηση από την εθνική κυριαρχία της χώρας και όσοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Το πρώτο βήμα είναι οι ερχόμενες εκλογές. Κάθε ψήφος ενάντια στα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ,ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ,ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κλπ.)είναι πατριωτική ψήφος που θα στείλει σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η χώρα δεν θα υποστείλει την σημαία της και ότι ο ελληνικός λαός δεν πουλάει την πατρίδα του ούτε υποχωρεί μπροστά στις απειλές.

Ψήφος στους δολοφόνους της Ελληνικής Δημοκρατίας (στα μνημονιακά κόμματα) σημαίνει συνέργεια σε εγκληματικές πράξεις. Επίσης, δεν δικαιούται κανένας πολίτης σε αυτές τις εκλογές να απέχει από την διαδικασία. Αποχή από την εκλογική διαδικασία είναι ανεύθυνη συμπεριφορά την κρισιμότερη ώρα που οι πολίτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί στον καθένα και την καθεμία. Τέλος, το Λευκό ή το Άκυρο σε αυτές τις εκλογές θα είναι εξίσου ανεύθυνη συμπεριφορά. Είναι εύκολο να αποποιηθεί ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί νίπτοντας τας χείρας του. Όποιοι δεν αντέχουν στους ώμους τους την ευθύνη που μας εξασφαλίζει το πολίτευμά μας, τότε μετά τις εκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν θα δικαιούνται να ασκούν κριτική και να αναζητούν υπευθύνους στους άλλους γύρω τους.

Τα μνημονιακά κόμματα έχουν μυστικά συμφωνήσει μεταξύ τους για να συνεργαστούν μετεκλογικά και να σχηματίσουν κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο. Γνωρίζουν καλά ότι καμία κυβέρνηση αυτοδύναμη (πάνε αυτές οι εποχές…)δεν θα μπορούσε να ψηφίσει από μόνη της και χωρίς την ευρύτερη κοινοβουλευτική στήριξη τα αντιλαϊκά μέτρα που περιλαμβάνει το τρίτο μνημόνιο. Σκοπεύουν δε μετεκλογικά (κάποια κόμματα τολμούν ακόμη και προεκλογικά να το αποκαλύπτουν) να πλασάρουν την πολυκομματική κυβέρνηση ως προϊόν εθνικής συναίνεσης και επιτακτικής ανάγκης! Θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν το πολιτικό έκτρωμα ως φυσικό και αναγκαίο.

Θα επιχειρήσουν, αν ο ελληνικός λαός το επιτρέψει στις εκλογές, να αποδομήσουν την ελληνική οικονομία, δίνοντάς της την χαριστική βολή με τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου, και να οδηγήσουν την χώρα σε ασφυξία και εσωτερική χρεωκοπία. Τα σενάρια του παράλληλου νομίσματος (για να στραγγίξουν την χώρα) και του εθνικού νομίσματος στην συνέχεια θα εμφανιστούν πιθανά ως οι ενδεδειγμένες λύσεις με το εξωτερικό χρέος καλά να κρατεί. Αν πάλι επικρατήσει το σενάριο του διπλού νομίσματος τότε αλίμονο στις επόμενες γενιές των Ελλήνων που θα χρωστούν και της Μιχαλούς σε Ευρώ. Αν τέλος θελήσουν να κλείσουν την κάνουλα της χρηματοδότησης (δηλαδή της ηλεκτρονικής εγγραφής του νομίσματος ή αλλιώς της χορήγησης κοπανιστού αέρα για την εξυπηρέτηση του χρέους) τότε η χώρα κινδυνεύει να χάσει τα περιουσιακά της στοιχεία τα οποία οι δανειστές έχουν φροντίσει να δεσμεύσουν με τις υπογραφές του δοσίλογου ελληνικού πολιτικού προσωπικού. Κατά τα άλλα δαιμονοποιούν έντεχνα την εναλλακτική λύση της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα (την μόνη λύση που είναι δυνατόν να επαναφέρει την εθνική κυριαρχία στην χώρα και να την βοηθήσει να ανοικοδομήσει την κατεστραμμένη οικονομία της) αφού βέβαια προηγηθεί η καταγγελία του χρέους και η διαγραφή του.

Ψήφος στα κόμματα του μνημονιακού τόξου ισοδυναμεί με νερό στον μύλο των δυνάμεων του σκότους που επιδιώκουν την διάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ας τους ψαλιδίσουμε τα ποσοστά στις εκλογές και ας τους κάνουμε την μετάβαση στην μετεκλογική συμμορία από πολύ δύσκολη έως ανέφικτη. Ας τους στείλουμε το μήνυμα ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από το αφεντικό που ακούει στο όνομα ελληνικός λαός. Η πολιτική ανυπακοή είναι το τελευταίο χαρτί ομαλής αντίδρασης της κοινωνίας, που αν αποτύχει να βάλει φρένο στους σύγχρονους Εφιάλτες, τότε η χώρα μοιραία θα περάσει σε περίοδο ανωμαλίας μια που το μνημόνιο θα επιταχύνει την διάλυση της χώρας και την εξαθλίωση της κοινωνίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Στον δρόμο για την Ιθάκη τα εμπόδια είναι πολλά αλλά η πίστη και η βούληση να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας και να την παραδώσουμε ακέραιη στις επόμενες γενιές των Ελλήνων είναι πάνω από όλα .Οι σειρήνες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας αλλάξουν ρότα. Ο ελληνικός λαός είναι όμως καλός καπετάνιος γιατί διαθέτει ικανότητες και ναυτική παράδοση που εγγυώνται τον πλου. Δεν θα παραπλανηθεί από ΠΟΤΑΜΙΑ (που είναι ξεροπόταμα), από Λεβέντες (μόνο κατά όνομα), από φασιστικές συμμορίες που ακούν στο όνομα Χρυσή Αυγή, από υπερπατριώτες που πουλάν την πατρίδα τους για να γεμίσουν τις τσέπες τους (βλέπε ΑΝΕΛ) και από τους γνωστούς μνημονιακούς λακέδες που κατέστρεψαν την Ελλάδα (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ).

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην Δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός ενωμένος δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Η αποφασιστικότητα μας θα αποτρέψει κάθε επίδοξο αρπαχτικό που επιβουλεύεται την πατρίδα μας. Ας αποκαταστήσουμε επιτέλους την Δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε.

Ή τώρα ή ποτέ!

Λεωνίδας

Ενεργό μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) – Τομέας Εξωτερικού

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s