Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

english

Rebel fighters from the First Battalion under the Free Syrian Army take part in a military training on June 10, 2015, in the rebel-held countryside of the northern city of Aleppo
© AFP 2015/ BARAA AL-HALABI ‘Hands off Al-Qaeda!’ US Hawks Find Themselves Protecting Terrorists

Η Ευρώπη σύντομα θα αποσταθεροποιηθεί, όπως ακριβώς και η Μέση Ανατολή, εξ αιτίας των επεμβάσεων κοινωνικής μηχανικής των οργανώσεων του Σόρος, ισχυρίζεται ο ανεξάρτητος Πολωνός δημοσιογράφος και εκδότης Konrad Stachnio.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Ευρώπη; Φωτιές, εξεγέρσεις, ανατροπές κυβερνήσεων και πλήρη αποσταθεροποίηση – ό,τι περίπου έγινε πρόσφατα στην Ουκρανία. Αυτά προβλέπει ο ανεξάρτητος Πολωνός δημοσιογράφος και εκδότης Konrad Stachnio.

«Κάθε φορά που ακούω τον Σόρος να μιλάει για δημοκρατία και ευρωπαϊκές αξίες, ξέρω ότι κάτι θα συμβεί. Έτσι έγινε και στην Ουκρανία, τότε που ο Σόρος ισχυριζόταν ότι η δημοκρατία είναι το σημαντικότερο πράγμα, και όταν λέει πως οι ευρωπαϊκές αξίες είναι οι σημαντικότερες και γι αυτο πρέπει να δεχόμαστε εκατομμύρια πρόσφυγες κάθε χρόνο. Ποια θα είναι η κατάληξη; Πιθανότατα η συνηθισμένη : φωτιές, εξεγέρσεις, ανατροπές κυβερνήσεων και πλήρης αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη, λίγο ως πολύ ό,τι έγινε πρόσφατα στην Ουκρανία», τόνισε ο Szachnio στο άρθρο του στο New Eastern Outlook.

Η Ευρώπη πιάστηκε στην παγίδα των “ευρωπαϊκών αξιών” και του νεοφιλελευθερισμού. Οι χώρες-μέλη της ΕΕ αδυνατούν ν΄αντισταθούν στο κύμα των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή, μια και η αντίσταση θα σήμαινε “απόρριψη των αξιών, με βάση τις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση και των δικαιωμάτων που πρέπει να την κυβερνούν”, έγραψε ο δημοσιογράφος παραθέτοντας λόγια του διαβόητου νεοφιλελεύθερου δισεκατομμυριούχου George Soros.

Και ερωτά : «είναι στυλοβάτης της Ευρώπης και η αστόχαστη αποδοχή κάθε προσώπου και πράγματος ανεξάρτητα από την πραγματική απειλή των ισλαμιστών φονταμενταλιστών του ISIL που έρχονται στην Ευρώπη;»

Ο Stachnio ανέδειξε μια νέα ανησυχητική τάση που εμφανίζεται στην Ευρώπη : Όσοι έχουν μια αρνητική στάση απέναντι στο προσφυγικό και τη μετανάστευση, επικρίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο Facebook. Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία ότι κάποιοι που εκφράστηκαν κατά της μετανάστευσης συνελήφθησαν, ενώ άλλοι παρακολουθούνται από διάφορα “ιδρύματα”, ακόμα και απολύθηκαν από τις δουλειές τους εξ αιτίας των σχολίων τους στο FB κατά της μετανάστευσης.

Δυστυχώς υπάρχει η πιθανότητα το “γλυκό” που προωθείται από τις οργανώσεις του Σόρος να είναι δηλητηριασμένο από ισλαμιστές φονταμενταλιστές, προειδοποιεί ο Stachnio. Ο δημοσιογράφος επισημαίνει το γεγονός ότι η ΕΕ πρακτικά δεν έχει τρόπο να διακρίνει τους μαχητές του ISIL από τους πρόσφυγες.

«Σήμερα [το Ισλαμικό Κράτος] έχει τη δυνατότητα να πλαστογραφήσει κάθε νόμισμα και κάθε διαβατήριο. Δηλαδή αυτοί που κατέχουν πιστοποιητικά δεν είναι απαραίτητα αυτοί, των οποίων το όνομα αναγράφεται στα πιστοποιητικά. Επιπλέον πολλοί από του αποκαλούμενος “πρόσφυγες” έχουν σβήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. Πώς λοιπόν προσδιορίζει κανείς την πραγματική ταυτότητα αυτών που έρχονται στην Ευρώπη; Επιπλέον όλες οι βάσεις δεδομένων του Ιράκ, όπως και των περισσότερων επαρχιών της Συρίας βρίσκονταν στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους», τόνισε ο Stachnio, παραθέτοντας λόγια του δημοσιογράφου-ερευνητή Witold Gadowski.

Το θέμα δεν είναι αν θα βοηθήσουμε τους Σύρους που ζητούν άσυλο ή όχι, σημειώνει ο Πολωνός δημοσιογράφος, και προσθέτει ότι κάθε σκεφτόμενο άτομο ξέρει πως είναι απαραίτητο να βοηθούμε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ευρώπη δεν έχει να κάνει με βοήθεια προς πρόσφυγες : αντιμετωπίζουμε ένα πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής που αναγκαστικά θα καταλήξει σε μια “έγχρωμη επανάσταση” στην Ευρώπη.

«Όταν έρθουν στην Ευρώπη εκπαιδευμένοι, εξοπλισμένοι και καλά οργανωμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες, η Ευρώπη θα είναι εντελώς αβοήθητη. Θα γίνουν εξεγέρσεις, συγκρούσεις, δολοφονίες και διαδηλώσεις, δηλαδή αυτό που ονομάζεται “έγχρωμη επανάσταση” σε ευρωπαϊκή κλίμακα –μια επανάληψη αυτού που έγινε στην Ουκρανία», σημειώνει ο Stachnio.

O Stachnio αναφέρθηκε στον διαβόητο Γάλλο πολιτικό και συγγραφέα Ζακ Ατταλί, σύμβουλο του ΟΗΕ και ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης  και Ανάπτυξης (EBRD) στο Λονδίνο από το 1991 έως το 1993, ο οποίος περιέγραψε μια αναμενόμενη ιστορία της γης για τα επόμενα 50 χρόνια στο βιβλίο του “Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος” (2006). https://en.wikipedia.org/wiki/A_Brief_History_of_the_Future

Ο Ατταλί προβλέπει [*] την αναπόφευκτη διάλυση των κρατών-εθνών προς όφελος μιας παγκόσμιας αγοράς, την οποία ονομάζει “υπεραυτοκρατορία”. Όλος ο πλανήτης θα κυβερνάται από την τάξη των “υπερνομάδων”, οι οποίοι θα βασίζονται σε “πραγματικούς νομάδες” – τεχνικούς, επιστήμονες, μηχανικούς, μάνατζερ. Οι υπόλοιποι άνθρωποι, τους οποίους ονομάζει “υπονομάδες”, θα ζουν σε απόλυτη αθλιότητα. Σύμφωνα με τον Ατταλί, η ανθρωπότητα θα βιώσει ένα κύμα πλανητικών πολέμων που θα αλλάξουν τρομακτικά την μορφή του πλανήτη. Αυτοί που θα επιζήσουν της καταστροφής θα ζήσουν σ΄ένα “υπερδημοκρατικό” σύμπαν με συλλογική νοημοσύνη και σοφή παγκόσμια κυβέρνηση.

Παραδόξως η ζοφερή εικόνα που περιγράφει ο Ατταλί και η προσφυγική κρίση που απειλεί να καταπιεί την Ευρώπη έχουν πολλά κοινά.

«Σύμπτωση; Δεν νομίζω! Φαίνεται ότι η Ευρώπη σύντομα θα αποσταθεροποιηθεί, όπως συνέβη και με τη Μέση Ανατολή», σημειώνει ο Stachnio.

Το θρασύ πείραμα κοινωνικής μηχανικής που υποστηρίζεται από τις εταιρείες του Σόρος θα έχει αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη αδυναμία των Ευρωπαίων απέναντι στο επιθετικό Ισλάμ και την αύξηση των συγκρούσεων. «Πιθανόν οι Ευρωπαίοι να αποδεχτούν κάθε δικτατορικό μέτρο» τονίζει ο Stachnio, και προσθέτει ότι ελπίζει να είναι λανθασμένη αυτή η ανάλυσή του.

Μετάφραση από τα αγγλικά : ΕΠΑΜ εξωτερικού

Σημειώσεις ΕΠΑΜ εξωτερικού

[*] Ο Ατταλί είναι ένας απ΄αυτούς που σχεδιάζουν τις παγκόσμιες εξελίξεις. Δείτε σχετικά :

https://youtu.be/c0PJFmQ9kts λεπτά 1:10–1:28, 3:55-4:15, 7:38–8:26

https://youtu.be/Q1p1gosnoyc λεπτό 10:46 –11:28

(Άραγε πόσο αναγκαία και “σωτήρια” θα φανεί η παγκόσμια διακυβέρνηση, ο ευρωπαϊκός στρατός και ο απόλυτος έλεγχος ΟΛΩΝ των πολιτών μετά την εισροή τρομοκρατών ισλαμιστών στην Ευρώπη;)

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s